Шоколадний торт з кремом (без духовки)
Інгредієнти:
Основа:
Волоські горіхи - 1 склянка
Фініки - 1 склянка
Вершкове масло - 1 столова ложка
Крем:
Кешью - 1 склянка
Мінеральна вода - 1/3 склянки
Розтоплене вершкове масло - 80 г
Шоколад - 100 г
Мед - 2/3 склянки
Приготування:
Для основи збийте у блендері усі інгредієнти близько хвилин(лезо форми S),
Викладіть цю масу на дно форми. Поставте в холодильник доки готуєте начинку.
Для начинки:
Замочіть кешью на 1-2 години. Після сполосніть горіхи в холодній воді і смелите у блендері разом з водою і медом до однорідної маси.
На водяній лазні розтопите шоколад і олію. Додайте до маси до блендер і збийте знову.Спробуйте крем і якщо він занадто солодкий, додайте трохи какао-порошку. Вилийте крем поверх основи і поверніть в холодильник на 4-5 годин.
Інгредієнти:
Основа:
Волоські горіхи - 1 склянка
Фініки - 1 склянка
Вершкове масло - 1 столова ложка
Крем:
Кешью - 1 склянка
Мінеральна вода - 1/3 склянки
Розтоплене вершкове масло - 80 г
Шоколад - 100 г
Мед - 2/3 склянки
Приготування:
Для основи збийте у блендері усі інгредієнти близько хвилин(лезо форми S),
Викладіть цю масу на дно форми. Поставте в холодильник доки готуєте начинку.
Для начинки:
Замочіть кешью на 1-2 години. Після сполосніть горіхи в холодній воді і смелите у блендері разом з водою і медом до однорідної маси.
На водяній лазні розтопите шоколад і олію. Додайте до маси до блендер і збийте знову.Спробуйте крем і якщо він занадто солодкий, додайте трохи какао-порошку. Вилийте крем поверх основи і поверніть в холодильник на 4-5 годин.
Немає коментарів:
Дописати коментар