М'ясні бісквіти
Інгредієнти:
Активні сухі дріжджі - 14 гр
Тепла вода - 1/4 чашки
Пахта - 2 чашки
Борошно - 5 чашок
Цукор - 1/3 чашки
Сіль - 2 ч.л.
Пекарний порошок - 2 ч.л.
Харчова сода - 1 ч.л.
Розпушувач - 1 чашка
Вершкове масло(розтоплене) - з потреби
Розчиняємо дріжджі в теплій воді і даємо постояти 5 хвилин. Змішуємо дріжджі з нагрітою пахтою і відкладаємо убік. Змішуємо борошно, цукор, сіль, пекарний порошок і соду у великій мисці. Додаємо розпушувач, збиваємо тісто блендером.
Додаємо дріжджову суміш з пахтою, добре перемішуємо.
Викладаємо тісто на злегка посипану борошном поверхню. Замішуємо 3-4 рази, розкочуємо лист завтовшки в 1 см
За допомогою різака для печива робимо заготівлі.
Застилаємо деко пергаментним папером, викладаємо заготівлі. Накриваємо деко кришкою і даємо піднятися в теплому місці 1,5 години. Випікаємо при 230 градусах 8-10 хвилин. Змащуємо верхівки топленим маслом.
Розрізаємо отримані бісквіти навпіл.
Начиняємо ковбасою або беконом. Бісквіти готові!
Немає коментарів:
Дописати коментар