Запечені кабачкові оладки
інгредієнти:
2 великих цукіні, натерти
1 маленька червона цибулина, натерти
Борошно - ½ склянки
Сіль - ½ чайної ложки
Перець - ¼ чайної ложки
трохи молока
1 яйце
Духовку нагрійте до 220 градусів. Натріть цукіні і цибулю. Викладіть терту масу в кухонний рушник і вичавте зайвий сік, що утворився. Перекладіть в миску і додайте борошно, сіль, перець, молоко і яйце. Ретельно перемішайте.
Викладіть невеликі порції тіста на блюдо для запікання, добре змащене маслом. Випікайте 16-20 хвилин в залежності від
розмірів оладок. Потім переверніть і готуйте ще 10 хвилин до золотисто-коричневої скоринки з кожного боку. Подавайте в часниковим майонезом або будь-яким іншим соусом.
Немає коментарів:
Дописати коментар