Теплий курячий салат з локшиною
інгредієнти:
3 цибулі порею
1 солодкий перець
1 морква
50г листя петрушки
2 зубчики часнику
1/2 лимона
2 ч.л. соєвого соусу
1 ч.л. солодкого соусу чілі
1/4 ч.л. меленого імбиру
2 курячі грудки
2 ст.л. рослинної олії
1/2 ч.л. солі
200г локшини
Моєму овочі та нарізаємо їх соломкою.
Видавлюємо часник в невелику піалу.
Додаємо сік половини лимона, соєвий соус і солодкий соус чилі.
Нарізаємо курячу грудку смужками.
Поміщаємо нарізування грудинку на сковорідку і обсмажуємо протягом 6 хвилин.
Додаємо овочі потім петрушкуі соус.
Готуємо в плині 6 хвилин.
Знімаємо з вогню даємо трохи охолонути і подаємо разом з локшиною.
Немає коментарів:
Дописати коментар