Translate

2012/12/03

Рулет "А-ля лазанья!"


Рулет "А-ля лазанья!"

Інгредієнти:
Лаваш - 2 шт
М'ясо куряче - 500 г
Цибуля ріпчаста - 2-3 шт
Помідор - 6-7 шт
Гриби (смажені з цибулею) - 3 ст. л.
Спеції (сіль, перець, приправи на ваш смак)
Масло вершкове (в соус) - 100 г
Борошно (в соус) - 4 ст. л.
Молоко - 1 л
Сир (тертий)


1) Нарізаємо цибулю півкільцями .. Помідори - тонкими часточками (бажано шкірку зняти)

2) Куряче м'ясо дрібно нарізаємо, солимо, додаємо спеції

3) І. .. йдемо до плити все це обсмажувати =)
на одній сковороді до напівготовності обсмажити 2/3 цибулі і додати помідори, зелень, сіль, спеції (тут була суміш приправ для курки), залишаємо гаситися

4) На другий сковороді обсмажуємо до напівготовності курку, до неї додаємо залишився лук, готуємо до готовності лука ..... до того часу томатна начинка готова ... зливаємо з неї вийшов бульйон, нам він ще придасться

5) Тепер робимо наш соус бешамель!!! розтоплюємо вершкове масло і додаємо маленькими порціями борошно, добре вимішуючи. потім тонкою цівкою вливаємо молоко, позбавляємося від грудочок, додаємо сіль, спеції і варимо на маленькому вогні поки не стане як сметана

6) Починаємо збирати наша страва!!
деко рясно змащуємо олією, застеляємо лаваш, змащуємо його нашим соусом.викладиваем рівномірно половину овочевої начинки, половину курочки, застеляли другу лавашем. заново повторюємо процедуру: соус, овочі, курка, але ще з одного краю викладаємо грибочки (вони вже були в мене обсмажені) і посипаємо сиром.

7) І ще трохи соусу перед загортанням. Загортати треба дуже акуратно! Зверху намазуємо трохи соусом і відправляємо в розігріту до 160-170 гр. духовку на 10 хв. Потім виливаємо зверху наш овочевий бульйончик і знову в духовку хвилин на 10

Немає коментарів:

Дописати коментар