Translate

2012/12/03

Їстівні шоколадні чашечки для десерту


Їстівні шоколадні чашечки для десерту

інгредієнти:

шоколад
кульки

Приготування:

Перш за все необхідно надути повітряні кульки до потрібного розміру.
Ретельно кульки вимити і висушити. І, для того щоб готові чашечки легко "відстали" від форми, кожна кулька слід змастити
нейтральним рослинним маслом.
Наступний етап - розтоплюємо шоколад. Можна використовувати будь шоколад, молочний, білий, або гіркий, в залежності від того, що буде подаватися в нашій шоколадної посуді, тобто, не забувайте продумувати смакові поєднання. Після того, як шоколад розтоплений, йому треба зовсім небагато охолонути, щоб він не був занадто гарячим і придбав потрібну консистенцію, а саме, не був дуже рідким, щоб не стікати по кульці, але і не дуже густим, щоб можна було легко занурити в нього кульку.
На приготовлений заздалегідь деко, застелене пергаментом для випічки, наливаємо (за допомогою ложки) невелика кількість шоколаду - це буде підстава нашої чашечки.


Затем берем один из подготовленных шариков, погружаем его в шоколад так, чтобы образовалась форма чашки и ставим его на снование.
Если позволяют размеры вашего холодильника, то вы можете поместить туда противень с заготовками-шариками для ускорения процесса застывания шоколада.
Лопаем шарики!

Немає коментарів:

Дописати коментар