Їстівні шоколадні чашечки для десерту
інгредієнти:
шоколад
кульки
Приготування:
Перш за все необхідно надути повітряні кульки до потрібного розміру.
Ретельно кульки вимити і висушити. І, для того щоб готові чашечки легко "відстали" від форми, кожна кулька слід змастити
нейтральним рослинним маслом.
Наступний етап - розтоплюємо шоколад. Можна використовувати будь шоколад, молочний, білий, або гіркий, в залежності від того, що буде подаватися в нашій шоколадної посуді, тобто, не забувайте продумувати смакові поєднання. Після того, як шоколад розтоплений, йому треба зовсім небагато охолонути, щоб він не був занадто гарячим і придбав потрібну консистенцію, а саме, не був дуже рідким, щоб не стікати по кульці, але і не дуже густим, щоб можна було легко занурити в нього кульку.
На приготовлений заздалегідь деко, застелене пергаментом для випічки, наливаємо (за допомогою ложки) невелика кількість шоколаду - це буде підстава нашої чашечки.
Немає коментарів:
Дописати коментар