Translate

2012/11/05

Торт "Мокко"

 Торт "Мокко"



Інгредієнти:
для коржів:
250 г борошна
¼ ч.ложки розпушувача
4 ст. ложки какао порошку
115 г цукру
2 яйця
150 мл соняшникової олії
150 мл молока

для крему:
1 ч. ложка розчинної кави
1 ст. ложка води
300 мл жирних вершків(35%)
2 ст. ложки цукру

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Просіюємо борошно в миску, туди ж додаємо какао, розпушувач, цукор, яйця, молоко і олію. Все перемішуємо за допомогою міксера і ділимо на 2 частини.
3. Одну частину тесту заливаємо у форму для випікання і ставимо на 5-7 хвилин в розігріту духовку. Дістаємо першу і відправляємо туди ж другу теж на 5-7 хвилин.
4. Поки коржі остигають, робимо крем. Розводимо у воді кави. Збиваємо вершки до тих пір, поки вони не стануть дуже густими, і додаємо в них розлучену каву і ще трохи збиваємо.
5. Збираємо торт: ставимо перший корж, потім вершки, корж, змащуємо вершками, що все залишилися, і посипаємо тертим шоколадом.
Наступного дня вершки вбираються в коржі практично повністю.

Немає коментарів:

Дописати коментар