Окрошка на кефірі і газованій воді
Інгредієнти:
- 4 середня картопля
- 4 яйця
- 5 шт парникових огірка(у мене ліванські, не великі)
- 150 гр салямі(у мене з телятини)
- 220 гр редис(2 пучки)
- 2 пучки зелена цибуля
- 1 пучок кропу
- 1 літр кефір
- 900 мл не солодка газована вода
- Сіль, оцет за смаком
- Сметана для подання
Приготування:
1. Відварити картоплю, остудити, очистити і нарізувати невеликими кубиками.
2. Яйця відварити в круту, промити під холодною водою, очистити і дрібно накришити.
3. Огірки, 4 шт нарізувати дрібно, 1 потерти на терці.
4. Салямі порізати невеликими кубиками.Редис потерти на терці.Лук дрібно порізати, частину посипати сіллю і потовкти.
5. Скласти усі інгредієнти у велику каструлю.Налити холодний кефір.Додати холодну газовану воду.Посолить.Добавить оцет по вкусу.Перемешать.Остудить.
Смачного!
Інгредієнти:
- 4 середня картопля
- 4 яйця
- 5 шт парникових огірка(у мене ліванські, не великі)
- 150 гр салямі(у мене з телятини)
- 220 гр редис(2 пучки)
- 2 пучки зелена цибуля
- 1 пучок кропу
- 1 літр кефір
- 900 мл не солодка газована вода
- Сіль, оцет за смаком
- Сметана для подання
Приготування:
1. Відварити картоплю, остудити, очистити і нарізувати невеликими кубиками.
2. Яйця відварити в круту, промити під холодною водою, очистити і дрібно накришити.
3. Огірки, 4 шт нарізувати дрібно, 1 потерти на терці.
4. Салямі порізати невеликими кубиками.Редис потерти на терці.Лук дрібно порізати, частину посипати сіллю і потовкти.
5. Скласти усі інгредієнти у велику каструлю.Налити холодний кефір.Додати холодну газовану воду.Посолить.Добавить оцет по вкусу.Перемешать.Остудить.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар