Піца "Улюбленка"
Для тесту: 2,5 склянки борошна, 3 ст. ложки рослинної олії, ½ пакетика сухих дріжджів, 1 склянка молока, сіль.
Для начинки: 2 ст. л. томатної пасти, 300 г фаршу, 1 велика цибулина, 2 болгарські перці, 2-3 помідори, ½ пучки петрушки, 200 г твердого сиру, 150 г бринзи, 2 ст. л. рослинної олії, сіль, мелений перець.
Приготування:
Замісити дріжджове тісто: змішати сухі дріжджі з борошном, додати тепле молоко, цукор, сіль. Тісто постійно вимішувати, у кінці додати рослинну олію. Накрити тісто рушником, залишити підходити на 20 хв.
Фарш потомити, не зажарюючи, на сковороді.
Тісто розкотити тонким шаром, перекласти на змащене олією деко. Заготівлю змастити томатною пастою, посипати нарізаною ріпчастою цибулею, викласти фарш, шматочки болгарського перцю, зелень, посолити, поперчити.
Поставити в розігріту до 220 гр. духовку на 15 хв. Потім викласти на піцу шматочки бринзи, кухля помідорів, посипати тертим твердим сиром і пекти ще 5 хв. Смачного!
Для тесту: 2,5 склянки борошна, 3 ст. ложки рослинної олії, ½ пакетика сухих дріжджів, 1 склянка молока, сіль.
Для начинки: 2 ст. л. томатної пасти, 300 г фаршу, 1 велика цибулина, 2 болгарські перці, 2-3 помідори, ½ пучки петрушки, 200 г твердого сиру, 150 г бринзи, 2 ст. л. рослинної олії, сіль, мелений перець.
Приготування:
Замісити дріжджове тісто: змішати сухі дріжджі з борошном, додати тепле молоко, цукор, сіль. Тісто постійно вимішувати, у кінці додати рослинну олію. Накрити тісто рушником, залишити підходити на 20 хв.
Фарш потомити, не зажарюючи, на сковороді.
Тісто розкотити тонким шаром, перекласти на змащене олією деко. Заготівлю змастити томатною пастою, посипати нарізаною ріпчастою цибулею, викласти фарш, шматочки болгарського перцю, зелень, посолити, поперчити.
Поставити в розігріту до 220 гр. духовку на 15 хв. Потім викласти на піцу шматочки бринзи, кухля помідорів, посипати тертим твердим сиром і пекти ще 5 хв. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар