Translate

2012/11/22

Курячі нагетси


Такі курячі нагетси особливо до смаку дітям. Фастфуди тепер можуть відпочити!

Інградієнти:
    2)Куряча грудка 500 г
    сир Пармезан 250 г
    яйце 2 шт
    борошно 100 г
    сіль / перець чорний мелений
    рослинна олія для смаження

Спосіб приготування:

1) Курячі грудки нарізати невеликими довгастими скибочками-шматочками поперек волокон, посолити і додати соду - як би припудрити содою, шматочки добре скропити лимонним соком (тим самим гасимо соду), після цього додати крохмаль, перемішати. Залишити на 15 хвилин, потім кожен шматочок обкачати в борошні і обсмажити на олії до золотистої скоринки. Дуже соковиті і з незвичайним смаком, відразу і не здогадаєшся, що це курятина.

2) Соковиті курячі шматочки у хрусткій скоринці. Сир натерти на дрібній тертці. Дуже добре підійде будь-який твердий сир (пармезан, швейцарський, російський) за допомогою сортів сиру можна надавати нагетсам різні смакові відтінки. Яйце збити виделкою до однорідності, борошно змішати з сіллю і перцем в тарілці. Курячі шматочки вмочаємо по черзі в борошно, яйце і сир. Обсмажуємо шматочки філе на гарячій сковороді з рослинною олією до появи золотистої скоринки. Подавати з улюбленим соусом + салат.

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Закуски, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних закусок!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар