Дуже смачні гриби, вибирайте невеликі, тоді після термообробки вони стануть на один укус!
Інградієнти:
Печериці 1кг.
Цибуля ріпчаста 1шт.
Куряча грудка сира 1шт.
Карпаччо з курячої грудки (сирокопчене м'ясо) 1шт. (можна замінити копченим беконом)
Сметана 2ст.л.
Сир 100гр.
Цибуля зелена 3 пера.
Сіль, перець за смаком.
Печериці обмити або обтерти серветкою.
Ніжки викрутити і дрібно порізати.
На сковороді обсмажити цибулю до м'якості, додати ніжки від грибів. Смажимо пару хвилин.
Додаємо сиру курячу грудку - дрібно нарізану. Смажимо до готовності.
Додаємо цибулю і сметану, перемішуємо.
Сиров'ялену грудку також дрібно нарізаємо, додаємо в начинку - вона готова.
Начиняємо капелюшки грибів, зверху присипаємо тертим сиром і запікаємо в гарячій духовці хвилин 10.
Немає коментарів:
Дописати коментар