Translate

2012/11/22

Фаршировані грибочки


Дуже смачні гриби, вибирайте невеликі, тоді після термообробки вони стануть на один укус!

Інградієнти:

Спосіб приготування:

Печериці обмити або обтерти серветкою.
Ніжки викрутити і дрібно порізати.
На сковороді обсмажити цибулю до м'якості, додати ніжки від грибів. Смажимо пару хвилин.
Додаємо сиру курячу грудку - дрібно нарізану. Смажимо до готовності.
Додаємо цибулю і сметану, перемішуємо.
Сиров'ялену грудку також дрібно нарізаємо, додаємо в начинку - вона готова.
Начиняємо капелюшки грибів, зверху присипаємо тертим сиром і запікаємо в гарячій духовці хвилин 10.

Немає коментарів:

Дописати коментар