Translate

2012/11/22

Печінково-овочевий торт


Дуже смачно і дуже ніжно, навіть повітряно як для печінково-овочевого торта. Спробуйте, не пошкодуєте!

Інградієнти:

    печінка куряча 200 гр.
    яйця 2 шт.
    борошно 1-2 ст.л.
    спеції
    3 КОРЖ:
    морква 2 шт.
    яйця 2 шт.
    борошно 1-2 ст.л.
    спеції
    СОУС:
    майонез 6 ст.л. (якщо дуже густий розвести водою)
    часник - хто скільки любить
    варений яєчний білок 3 шт.
    зелень петрушки і кропу
    ДЛЯ ПРИКРАСИ:
    помідор 2 шт.
    варений яєчний жовток
    зелень

Спосіб приготування:

1 КОРЖ:
Яйця збити виделкою, додати натертий на дрібній тертці кабачок, спеції, борошно. Гарно перемішати.
2 КОРЖ:
Яйця збити виделкою, печінку збити блендером, додати борошно, спеції, добре перемішати.
3 КОРЖ:
Яйця збити виделкою, моркву натерти на дрібній тертці, додати борошно, спеції, добре перемішати.
Кожен шар смажимо окремо на середній сковороді, трохи змастивши соняшниковою олією, на маленькому вогні, накривши кришкою, з двох боків до рум'яної скоринки.
Перевертати дуже акуратно.
СОУС:
До майонезу додати подрібнений часник, білки і зелень. Перемішати.
З помідорів зняти шкіру, обдавши їх кіпятком. Порізати півкільцями.
ЗБИРАЄМО ТОРТ:
1 шар кабачковий змастити соусом, розкласти помідори по колу.
2 шар печінковий, соус, помідори.
Зверху морквяний шар, соус і затерти жовтками, прикрасивши зеленню.

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Закуски, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних закусок!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар