Пельмені сибірські
Інгредієнти:
350г муки
¾ ч.л. солі
250г яловичої вирізки
250г свинячої шийки
100г лука
2 часточки часнику
¼ ч.л. меленого чорного перцю
160 мл молока
Просіювати борошно, змішати воно з сіллю. Додати 150 мл холодної води і замісити тісто. Тісто поставити в тепле місце на 30 хвилин
Пропустити двічі через м'ясорубку яловичину, свинину, часник і лук. Додати перець, сіль, молоко і добре перемішати.
Посипати на поверхню для розкочування борошна, тісто розділити на 3 − 4 частини і розкотити завтовшки 2 мм. Нарізувати тісто кружечками.
Покласти фарш чайною ложкою на половинку круга.
Вільною половиною накрити і закріпити пельмені по краю. Для кращої клейкості краю можна зовсім злегка намочити.
Узяти обидва краї пельменя і з'єднати їх.
Скласти пельмені на присипану борошном поверхню і відправити їх до холодильника для заморожування. Далі використати з потреби і призначенню.
Немає коментарів:
Дописати коментар