Translate

2012/11/08

Карамелевий брауні

Карамелевий брауні

Інгредієнти:

Вершкове масло - 100 г
Рубані горішки пекана - 1 склянка
Порошок для бісквітів - 1 упаковка
Молоко - 250 мл
Карамельки - 100 г
Цукрова пудра - 1/4 склянки
Спочатку необхідно розтопити 2 шматки вершкового масла
Засипаємо в глибоку миску порошок для бісквітів, горішки "пекана", топлене вершкове масло і 125 мл молока і ретельно перемішуємо.
Перемішуємо інгредієнти до отримання однорідної суміші.
Тісто розділяємо на дві частини. З однієї формуємо пласт і викладаємо його по дну форми для запікання.
Візьмемо найсмачніші карамельки.
Заливаємо карамельки молоком і ставимо на водяну лазню. Цукерки повинні повністю розчиниться.
Візьміть шоколадні кріспи (за смаком).
Вилийте отриману карамель рівним тонким шаром по поверхні пирога. Згори викладете шоколадні кріспи.
Накрийте все другою половинкою тіста.
Запікайте 20-25 хвилин при температурі 175 градусів. По закінченню посипте цукровою пудрою.

Немає коментарів:

Дописати коментар