Шоколадний пиріг
Інгредієнти:
Для пирога:
150 г вершкового масла кімнатної температури
100 г коричневого цукру(чи за смаком)
100 г якісного темного шоколаду(75% какао і вище)
50 г несолодкого какао-порошку
160 мл молока
3 яйця
170 г борошна
1/4 ч.л. розпушувача
щіпка солі
Для ганаша:
100 г темного шоколаду
50 п вершкового масла кімнатної температури
Приготування:
1. Розігріти духовку до 180 градусів. Форму для випічки змастити вершковим маслом і присипати борошном.
2. На водяній лазні розтопити шоколад, вершкове масло, цукор, какао і молоко. Зняти з вогню і перемішати до утворення однорідної гладкої маси. Остудити 5 хвилин.
3. Вбити по одному три яйця, додати борошно, що просіює з сіллю і розпушувачем, і вимісити тісто.
4. Перекласти тісто у форму і випікати 40 хвилин до сухого сірника.
5. Для ганаша розтопити на водяній лазні шоколад. Зняти з вогню і додати розм'якшене вершкове масло, перемішати. Готовий пиріг остудити, покрити ганашем, дати постояти 5 хвилин і подавати. З пломбіром або ванільним йогуртом особливо смачно!
Рецепт від anna-mavritta.livejournal.com/
Інгредієнти:
Для пирога:
150 г вершкового масла кімнатної температури
100 г коричневого цукру(чи за смаком)
100 г якісного темного шоколаду(75% какао і вище)
50 г несолодкого какао-порошку
160 мл молока
3 яйця
170 г борошна
1/4 ч.л. розпушувача
щіпка солі
Для ганаша:
100 г темного шоколаду
50 п вершкового масла кімнатної температури
Приготування:
1. Розігріти духовку до 180 градусів. Форму для випічки змастити вершковим маслом і присипати борошном.
2. На водяній лазні розтопити шоколад, вершкове масло, цукор, какао і молоко. Зняти з вогню і перемішати до утворення однорідної гладкої маси. Остудити 5 хвилин.
3. Вбити по одному три яйця, додати борошно, що просіює з сіллю і розпушувачем, і вимісити тісто.
4. Перекласти тісто у форму і випікати 40 хвилин до сухого сірника.
5. Для ганаша розтопити на водяній лазні шоколад. Зняти з вогню і додати розм'якшене вершкове масло, перемішати. Готовий пиріг остудити, покрити ганашем, дати постояти 5 хвилин і подавати. З пломбіром або ванільним йогуртом особливо смачно!
Рецепт від anna-mavritta.livejournal.com/
Немає коментарів:
Дописати коментар