Translate

2012/11/07

Торт "Павлова" "Чорний ліс"

Торт "Павлова" "Чорний ліс"

Інгредієнти:

Безе:
Білки - 4 шт
Цукрова пудра - 220 г
Крохмаль - 2 чайних ложки
Оцет - 1 чайна ложка
Вишнева горілка - 1 чайна ложка
Начинка:
Вишнева горілка - 2 їдалень ложки
Консервовані вишні у власному соку - 500 г
Нежирний сирний сир(типу Кварк) - 400 г
Цукор - 2 їдалень ложки
Вершки для збивання - 250 г
Тертий шоколад - 50 г

Приготування:

Начинка:
Злийте сік з вишень, залишивши близько 2 столових ложок. Замочіть вишні в мисці в соку(2 їдалень ложки) і вишневій горілці(1 столова ложка) доки сушитися безе. Змішайте сирний сир, цукор, столову ложку горілки. Збийте вершки до стійких піків. Акуратно введіть вершки в сирну масу. Коли безе готове, викладете сирну наинку, а згори - вишні в соку. Подавайте.

Безе. Духовку нагрівайте до 175 градусів. Намалюйте олівцем круг діаметром в 20 см на папері для випічки і покладете на деко.
Щоб зробити безе, збийте білки міксером. Поступово всипте цукор. Продовжуйте збивати до стійких піків. Переконайтеся, що цукор розчинився повністю. Акуратно введіть крохмаль, оцет і вишневу горілку у безе і перемішайте.
Викладіть безе на папір для випічки і вирівняйте лопаткою крем за формою, щоб він поміщався в намальований заздалегідь круг.Зробіть поглиблені для приготованої начинки. Зменште температуру в духовці до 100 градусів і випікайте близько 1,5 годин до сухого хрусткого стану. Вимкніть духовку, трохи відкрийте дверці і сушіть ще 4-5 годин, поки духовка повністю не охолоне. Не діставайте безе з духовки, поки вона ще тепла. Інакше безе може сісти і зламатися.
Перекладіть безе на блюдо для торта і викладіть в центр начинку. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар