Гриби в сметані
Інгредієнти:
500 г свіжих грибів
1/2 склянки сметани
25 г сиру
1 чайну ложку борошна
2 столових ложки олії
Приготування:
1. Духовку нагрівати до 200 °С
2. Гриби очистити, промити і обшпарити гарячою водою. Відкинувши їх на сито, дати стекти воді, нарізувати гриби скибочками, посолити і обсмажити на олії.
3. Перед закінченням смажіння в гриби додати чайну ложку борошна і перемішати. потім покласти сметану, довести до кипіння.
4. Перекласти у вогнетривке блюдо, змащене олією, посипати тертим сиром і запекти(сир повинен розплавитися, приблизно 8-10 хвилин).
5. При поданні на стіл посипати гриби зеленню петрушки або кропом.
Інгредієнти:
500 г свіжих грибів
1/2 склянки сметани
25 г сиру
1 чайну ложку борошна
2 столових ложки олії
Приготування:
1. Духовку нагрівати до 200 °С
2. Гриби очистити, промити і обшпарити гарячою водою. Відкинувши їх на сито, дати стекти воді, нарізувати гриби скибочками, посолити і обсмажити на олії.
3. Перед закінченням смажіння в гриби додати чайну ложку борошна і перемішати. потім покласти сметану, довести до кипіння.
4. Перекласти у вогнетривке блюдо, змащене олією, посипати тертим сиром і запекти(сир повинен розплавитися, приблизно 8-10 хвилин).
5. При поданні на стіл посипати гриби зеленню петрушки або кропом.
Немає коментарів:
Дописати коментар