Торт "Пташине молоко" без випічки
Інгредієнти:
- 30 г желатину
- 4 ст.л. цукру
- 4 ст.л. какао
- 1 склянка молока
- 400 г сметани
- 250 г маскарпоне
- 150 мл нежирних вершків
- 1 склянка цукру
Приготування:
Залити склянкою холодної води 10 г желатину для
шоколадного шару. Дати настоятися. Перемішати цукор(4 ст.л.) і какао-порошок(4 ст.л., я брала Несквик).
Коли желатин розбухне, додати в нього цукор з какао. Підігріти, щоб розчинився желатин. Вилити в підготовлену форму(змащену олією). У мене силіконова форма у вигляді кільця. Поставити в морозилку, щоб застигла суміш хвилин на 20-30.
Желатин(20 г) заливаємо 1 склянка холодного молока. Залишаємо розбухати желатин. Сметану, маскарпоне, вершки нежирні і 1 склянку цукру збити до густини.
Прогріваємо набряклий в молоці желатин і виливаємо в ємність з молочною масою, не вимикаючи міксер, і збиваємо до повного перемішування. Залишаємо хвилин на 10, щоб остигнула маса.
Виймаємо з морозилки форму із застиглим шоколадним шаром. Виливаємо згори білий шар. Ставимо в холодильник до повного застигання. Я ставила на ніч.
Форму перевертаємо і починаємо вивертати навиворіт, торт "Пташине молоко" з неї добре виходить.
Інгредієнти:
- 30 г желатину
- 4 ст.л. цукру
- 4 ст.л. какао
- 1 склянка молока
- 400 г сметани
- 250 г маскарпоне
- 150 мл нежирних вершків
- 1 склянка цукру
Приготування:
Залити склянкою холодної води 10 г желатину для
шоколадного шару. Дати настоятися. Перемішати цукор(4 ст.л.) і какао-порошок(4 ст.л., я брала Несквик).
Коли желатин розбухне, додати в нього цукор з какао. Підігріти, щоб розчинився желатин. Вилити в підготовлену форму(змащену олією). У мене силіконова форма у вигляді кільця. Поставити в морозилку, щоб застигла суміш хвилин на 20-30.
Желатин(20 г) заливаємо 1 склянка холодного молока. Залишаємо розбухати желатин. Сметану, маскарпоне, вершки нежирні і 1 склянку цукру збити до густини.
Прогріваємо набряклий в молоці желатин і виливаємо в ємність з молочною масою, не вимикаючи міксер, і збиваємо до повного перемішування. Залишаємо хвилин на 10, щоб остигнула маса.
Виймаємо з морозилки форму із застиглим шоколадним шаром. Виливаємо згори білий шар. Ставимо в холодильник до повного застигання. Я ставила на ніч.
Форму перевертаємо і починаємо вивертати навиворіт, торт "Пташине молоко" з неї добре виходить.
Немає коментарів:
Дописати коментар