Зрази по-чешськи
Інгредієнти:
яловичина - 600г
лук - 200г
жир - 30г
шпиг - 60-70г
огірки солоні - 80г
М'ясо(яловичина) нарізувати тонкими широкими скибочками, відбити їх, посолити, посипати перцем. Укласти на них скибочку шпика, кружечки цибулі(у ідеалі ще і скибочка солоного очищеного від шкірки огірка)
Загорнути скибочки м'яса рулетом, щоб не розгорнувся, можна перев'язати товстою ниткою.
Потім підсмажити дрібно нашаткований лук і покласти шаром в сотейник або на деко. Згори укласти зрази.
Підлити бульйону або води і гасити до готовності. За 15минут до моменту готовності посипати зеленню.
Нитки зняти(або зробити це вже перед поданням).
На гарнір можна подати відварену картоплю, макарони, рис, картопляне пюре, полити соусом, в якому гасилися зрази.
Смачного.
Автор рецепту Yulianna Prozorova
Інгредієнти:
яловичина - 600г
лук - 200г
жир - 30г
шпиг - 60-70г
огірки солоні - 80г
М'ясо(яловичина) нарізувати тонкими широкими скибочками, відбити їх, посолити, посипати перцем. Укласти на них скибочку шпика, кружечки цибулі(у ідеалі ще і скибочка солоного очищеного від шкірки огірка)
Загорнути скибочки м'яса рулетом, щоб не розгорнувся, можна перев'язати товстою ниткою.
Потім підсмажити дрібно нашаткований лук і покласти шаром в сотейник або на деко. Згори укласти зрази.
Підлити бульйону або води і гасити до готовності. За 15минут до моменту готовності посипати зеленню.
Нитки зняти(або зробити це вже перед поданням).
На гарнір можна подати відварену картоплю, макарони, рис, картопляне пюре, полити соусом, в якому гасилися зрази.
Смачного.
Автор рецепту Yulianna Prozorova
Немає коментарів:
Дописати коментар