Translate

2012/11/06

Зрази по-чешськи

Зрази по-чешськи

Інгредієнти:

яловичина - 600г
лук - 200г
жир - 30г
шпиг - 60-70г
огірки солоні - 80г

М'ясо(яловичина) нарізувати тонкими широкими скибочками, відбити їх, посолити, посипати перцем. Укласти на них скибочку шпика, кружечки цибулі(у ідеалі ще і скибочка солоного очищеного від шкірки огірка)

Загорнути скибочки м'яса рулетом, щоб не розгорнувся, можна перев'язати товстою ниткою.

Потім підсмажити дрібно нашаткований лук і покласти шаром в сотейник або на деко. Згори укласти зрази.

Підлити бульйону або води і гасити до готовності. За 15минут до моменту готовності посипати зеленню.
Нитки зняти(або зробити це вже перед поданням).
На гарнір можна подати відварену картоплю, макарони, рис, картопляне пюре, полити соусом, в якому гасилися зрази.

Смачного.

Автор рецепту Yulianna Prozorova

Немає коментарів:

Дописати коментар