Фритатта з овочами і картоплею
Інгредієнти:
яйця - 4 шт
вершкове олії, маргарин або маслинова олія - 2 ст.л.
картопля - 240 гр
шампіньйони - 45 гр
цибулина - 1 шт
болгарський перець - 1/2 шт
помідор - 2 шт
шинку - 1 стак
сир - 1/2 стак
часник - 1 зубчик
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ :
- Картоплю почистити і розрізати на чотири частини. Якщо Ви поріжете картоплю дрібно, він швидше приготується.
- Покласти картоплю в каструлю з підсоленою ледве киплячою водою. Варити до готовності, приблизно 20 хвилин. За цей час приготувати інші інгредієнти.
- Приготувати гриби. Промити, очистити від шкірки(за бажанням) і дрібно нарізувати.
- Приготувати лук. Почистити і дрібно порубати.
- Перець розрізати на дві частини, вирізувати серединку і насіння. Дрібно порубати.
- Дрібно порізати шинку.
- Натерти сир на терці.
- Дрібно порізати помідори.
- Коли картопля буде готова, злити воду і дрібно порізати.
- Розтопити 1 с.л. вершкового масла/маргарину/маслинової олії в сковорідці.
- Смажити картоплю на середньому вогні, поки він не зарум'яниться. Прибрати із сковорідки.
- Розтопити вершкове масло/, що залишилося, маргарин в сковорідці, додати овочі і шинку і готувати на середньому вогні приблизно 8 хвилин.
- Розбити яйця в миску і злегка збити, так щоб білок і жовток змішався.
- Додати сіль і перець за смаком.
- В сковорідку додати картоплю і видавити часник.
- Згори влити яйця. Готувати 20 хвилин на слабкому вогні.
- Поставити сковорідку на гриль приблизно на 3 хвилини.
- Уважно стежите, щоб фритатта не підгоріла. Прибрати з вогню, посипати тертим сиром. Поставити назад на гриль, щоб сир розтопився. Нарізувати порційними шматками і подати на стіл гарячіше. Смачного!
Інгредієнти:
яйця - 4 шт
вершкове олії, маргарин або маслинова олія - 2 ст.л.
картопля - 240 гр
шампіньйони - 45 гр
цибулина - 1 шт
болгарський перець - 1/2 шт
помідор - 2 шт
шинку - 1 стак
сир - 1/2 стак
часник - 1 зубчик
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ :
- Картоплю почистити і розрізати на чотири частини. Якщо Ви поріжете картоплю дрібно, він швидше приготується.
- Покласти картоплю в каструлю з підсоленою ледве киплячою водою. Варити до готовності, приблизно 20 хвилин. За цей час приготувати інші інгредієнти.
- Приготувати гриби. Промити, очистити від шкірки(за бажанням) і дрібно нарізувати.
- Приготувати лук. Почистити і дрібно порубати.
- Перець розрізати на дві частини, вирізувати серединку і насіння. Дрібно порубати.
- Дрібно порізати шинку.
- Натерти сир на терці.
- Дрібно порізати помідори.
- Коли картопля буде готова, злити воду і дрібно порізати.
- Розтопити 1 с.л. вершкового масла/маргарину/маслинової олії в сковорідці.
- Смажити картоплю на середньому вогні, поки він не зарум'яниться. Прибрати із сковорідки.
- Розтопити вершкове масло/, що залишилося, маргарин в сковорідці, додати овочі і шинку і готувати на середньому вогні приблизно 8 хвилин.
- Розбити яйця в миску і злегка збити, так щоб білок і жовток змішався.
- Додати сіль і перець за смаком.
- В сковорідку додати картоплю і видавити часник.
- Згори влити яйця. Готувати 20 хвилин на слабкому вогні.
- Поставити сковорідку на гриль приблизно на 3 хвилини.
- Уважно стежите, щоб фритатта не підгоріла. Прибрати з вогню, посипати тертим сиром. Поставити назад на гриль, щоб сир розтопився. Нарізувати порційними шматками і подати на стіл гарячіше. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар