Такос з куркою
Інгредієнти:
кукурудзяні перепічки - 16 шт
курячі грудки - 4 шт
сіль, кмин, порошок чили - за смаком
олія - 2 ст.л.
банка(120 г) зеленого перцю чили - 2 шт
сир Чеддер - 1 ст
салат латук або інший салат - 2 ст
помідор - 4 шт
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ :
- Нарізувати курячі грудки на шматочки.
- Перець чили нарізувати кубиками.
- Сир дрібно натерти.
- Тонко нарізувати салат.
- Нарізувати помідори.
- Приправити куряче м'ясо сіллю, кмином і чили.
- Нагрівати 2 столових ложки олії у великій сковороді на середньому вогні.
- Додати курку і смажити пару хвилин.
- Додати зелений перець чили.
- Перемішати і смажити, поки м'ясо не буде готове. Зняти з вогню і відкласти убік.
- Нагрівати олію у великій сковороді на середньому вогні.
- Викласти куряче м'ясо в середину кукурудзяних перепічок, потім зігнути перепічку навпіл.
- Затиснути металевими щипцями і акуратно викласти в гарячу олію. Обсмажувати 30-45 секунд з кожного боку до світло-золотистого кольору. Перепічки не мають бути коричневими.
- Готові такос викласти на блюдо, видалити олію за допомогою паперових рушників. Посипати тертим сиром.
- Злегка трохи відкрити такос і додати начинку всередину в наступному порядку: сметана, декілька крапель гарячого соусу, подрібнене листя салату, нарізані кубиками помідори.
- Подавати в теплому вигляді.
Інгредієнти:
кукурудзяні перепічки - 16 шт
курячі грудки - 4 шт
сіль, кмин, порошок чили - за смаком
олія - 2 ст.л.
банка(120 г) зеленого перцю чили - 2 шт
сир Чеддер - 1 ст
салат латук або інший салат - 2 ст
помідор - 4 шт
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ :
- Нарізувати курячі грудки на шматочки.
- Перець чили нарізувати кубиками.
- Сир дрібно натерти.
- Тонко нарізувати салат.
- Нарізувати помідори.
- Приправити куряче м'ясо сіллю, кмином і чили.
- Нагрівати 2 столових ложки олії у великій сковороді на середньому вогні.
- Додати курку і смажити пару хвилин.
- Додати зелений перець чили.
- Перемішати і смажити, поки м'ясо не буде готове. Зняти з вогню і відкласти убік.
- Нагрівати олію у великій сковороді на середньому вогні.
- Викласти куряче м'ясо в середину кукурудзяних перепічок, потім зігнути перепічку навпіл.
- Затиснути металевими щипцями і акуратно викласти в гарячу олію. Обсмажувати 30-45 секунд з кожного боку до світло-золотистого кольору. Перепічки не мають бути коричневими.
- Готові такос викласти на блюдо, видалити олію за допомогою паперових рушників. Посипати тертим сиром.
- Злегка трохи відкрити такос і додати начинку всередину в наступному порядку: сметана, декілька крапель гарячого соусу, подрібнене листя салату, нарізані кубиками помідори.
- Подавати в теплому вигляді.
Немає коментарів:
Дописати коментар