Translate

2012/11/07

Шоколадні млинці

Шоколадні млинці
Інгредієнти:

Мука - 150 г
Какао-порошок - 2 їдалень ложки
Молоко - 250 мл
Яйце - 2 шт
Вершкове масло - 50 г
Рослинна олія

Начинка:
Шоколадна паста
Малина
Морозиво
Тертий шоколад

Приготування:

Муку, какао просіюйте в миску. Вбийте яйця, додайте молоко і розтоплене вершкове масло. Перемішайте тісто і залиште на 30 хвилин постояти. Ополоником вилийте порцію тесту на розжарену сковороду і обсмажте млинці з обох боків(по хвилині). Намажте шоколадну пасту на кожен випечений млинець, викладіть малину і скрутіть його. Подавайте з мороженим і тертим шоколадом.

Немає коментарів:

Дописати коментар