Салат "КУРКА З ГОРІШКАМИ"
Для приготування блюда з розрахунку на 4 порції потребуются:300 гр майонезу
3 морква
2 шт. картоплі
3 яйця
150 гр твердого сиру
200 гр курячої грудки
6 волоських горіхів
100 гр шампіньйонів
Покроковий процес приготування рецепту :
1.Варим м'ясо, морква, картопля, яйця і гриби.
2. На плоске блюдо рівним шаром натираємо порції моркви, порції сиру, 1 яйце, порції картоплі.
3. Змащуємо майонезом.
4. Згори майонезу укладаємо дрібно порізане куряче м'ясо і подрібнені горіхи.
5. Повторюємо шари в наступному порядку - картопля, майонез, яйця, морква, сир, верх прикрашаємо шампіньйонами.
6. Наполягаємо в холодильнику 8 годин.
Для приготування блюда з розрахунку на 4 порції потребуются:300 гр майонезу
3 морква
2 шт. картоплі
3 яйця
150 гр твердого сиру
200 гр курячої грудки
6 волоських горіхів
100 гр шампіньйонів
Покроковий процес приготування рецепту :
1.Варим м'ясо, морква, картопля, яйця і гриби.
2. На плоске блюдо рівним шаром натираємо порції моркви, порції сиру, 1 яйце, порції картоплі.
3. Змащуємо майонезом.
4. Згори майонезу укладаємо дрібно порізане куряче м'ясо і подрібнені горіхи.
5. Повторюємо шари в наступному порядку - картопля, майонез, яйця, морква, сир, верх прикрашаємо шампіньйонами.
6. Наполягаємо в холодильнику 8 годин.
Немає коментарів:
Дописати коментар