Translate

2012/11/05

Перигорский салат

Перигорский салат

Інгредієнти:

500 г курячої печінки
1 авокадо
невеликий качан пекінської капусти
4-5 помідорів
4-5 варених яєць
сік 1 лимона
Для заправки:
5 ст.л нежирного йогурту
2 ст.л. гострого кетчупа
1 ст.л. коньяку
сіль за смаком

Приготування:

- Печінка моєму, нарізуємо на середні шматочки, солимо і обсмажуємо на рослинній олії на сильному вогні впродовж 4-5 хвилин, постійно помішуючи. Відкладаємо убік.
- Пекинку - тільки верхню листову частину - нарізуємо смужками і розкладаємо на блюді.
- Авокадо нарізуємо скибочками і розкладаємо поверх капусти. Поливаємо лимонним соком.
- Яйця ріжемо на четвертинки, помідори - на 6 частин кожну.
- Кладемо поверх авокадо, залишаючи в центрі вільне місце. У центр гіркою викладаємо печінку.
- Готуємо заправку.Змішуємо

Немає коментарів:

Дописати коментар