Translate

2012/11/05

Булочки з сиром

Булочки з сиром.

Інгредієнти:

Борошно - 6 склянок
Сир(можна сир рикотта) - 500 г
Цукор - 1 склянка
Яйце - 4 шт
Вода(тепла) - 1 склянка
Соняшникова олія - 220 мл
Лимон(цедра) - 1 шт
Дріжджі - 60 г/1,5 пачок сухих дріжджів
Ізюм - 100г
 
У мисці з борошном в середині зробіть отвір і засипте дріжджі, заливши їх теплою водою. пермешайте, щоб дріжджі розчинилися. Додайте олію, 2 яйця і половину цедри.
Руками замісите тісто. Покладіть його в змащену олією миску і накрийте чистим рушником або харчовою плівкою, щоб тісто збільшилося удвічі. Поставте в тепле місце.
Поки тісто піднімається, займемося сирною начинкою. У мисці змішайте сир, родзинки, цукор, що залишився, яйце і половину цедри. Змішайте до однорідної маси. Поставте в холодильник. Духовку нагрівайте до 180 градусів.
Коли тісто піднялося, розкотіть його.Гострим ножем наріжте тісто на квадратики.
Начиніть кожен квадратик 2 чайними ложками сирної маси. Закрийте за принципом конвертика. Змастіть усі булочки жовтком і залиште на 10 хвилин перед тим, як ставити в духовку, щоб вони трохи осіли.
Випікайте 30-35 хвилин до золотистої кірочки. Засудіть і присыпте цукровою пудрою.

Немає коментарів:

Дописати коментар