Translate

2012/11/05

Фрикадельки по-техасски

Фрикадельки по-техасски

Інгредієнти:
- 1 кг фаршу(0,5 кг свинини+0,5 кг яловичини)
- 200 г консервованої кукурудзи
- 150-200 г твердого сиру
- 5 ст.л. рубаного арахісу
- 4 ст.л. гострого кетчупа
- сіль і зелень за смаком
- рослинна олія для фритюру

Приготування:

Кукурудзу без рідини додати до фаршу, всипати арахіс, влити кетчуп, посолити і добре перемішати.
Сир порізати кубиками розміром приблизно 2х2 см
З фаршу зробити невеликі перепічки, в центр кожній покласти по кубику сиру, загорнути краї і сформовать фрикадельки.
Смажити у фритюрі до золотистого кольору.
Коли будуть готові, викласти на серветку, щоб стік зайвий жир.
Перед поданням на стіл прикрасити зеленню.

Немає коментарів:

Дописати коментар