
Інгредієнти:
- 200 гр. сиру(5%)
- 200 гр. вершкового масла
- 200 гр. сметани(20-25%)
- 2,5-3 склянки борошна
- 1 яйце
- 100 гр.цукру
- 1чайная ложка розпушувача
Начинка:
- домашнє варення: персикове, суничне і грушеве
- горішки: кедрові, подрібнений у велику крихту фундук
- 1 яйце для змазування(жовток)
- цукрова пудра і кунжут для посипання
Приготування:
1. Духову шафу прогріваємо до 180С. Сполучаємо борошно, що просіює, з розпушувачем, з охолодженим вершковим маслом, натертим на терці і яйцем
2. Перетираємо в крихту. Додаємо інгредієнти, що залишилися : сир, цукор, сметану. Вимішуємо тісто.
3. Розкочуємо тісто в круги завтовшки 4-5 мм. Ріжемо на сегменти у формі трикутників, починаючи від центру і розкладаємо нашу начинку на кожен сегмент.
4. Скручуємо в рогалики. Укладаємо на деко покриттів пергаментом, змащуємо яйцем. Випікаємо 20 хвилин.
5. Рогалики дістаємо, даємо остигнути і посипаємо цукровою пудрою і кунжутним насінням.
Немає коментарів:
Дописати коментар