
Інгредієнти:
- Олія соняшникова або оливкова 1 / 3 склянки
- Молоко 1 склянка
- Яйце 1 шт.
- Сода 1 / 2 чайних ложки
- Сік лимона 1 ст. ложка
- Сіль 1 / 4 чайних ложечки
- Базилік 1 чайна ложка сухого(чи 1 велика свіжого)
- Паприка(сушена шматочками)
1-2 чайних ложки
- Сир(твердий) 100-150 гр.
- Шинка 150-200 гр.
- Борошно ¼ склянки
Важливо: використовувалася форма діаметром 17 см
Приготування:
1. Збити міксером маслинову олію(можна соняшникове, але без запаху) з молоком і яйцем, додати погашену лимонним соком соду, сіль, базилік, паприка, потертий сир на терці, все добре розмішати.
2. Шинку порізати кубиками, змішати з борошном, додати до іншої
суміші, акуратно перемішати, це вийшло тісто.
3. Форму під сирний кекс змастити вершковим маслом і викласти на неї тісто, що вийшло. Пекти в розігрітій духовці при 180 ° З до підрум'янення(приблизно 45 хвилин).
Немає коментарів:
Дописати коментар