Translate

2012/11/06

Салат "Кавунова часточка"

Салат "Кавунова часточка"

Інгредієнти:
- Куряча грудка- 300-400 грам,
- шампіньйони - 300 грам,
- лук ріпчастий- 1-2 голівки,
- яйця- 2-3 шт.,
- помідори- 2-3 шт.,
- огірки свіжі - 2-3 шт.,
- цибуля зелена - 1 пучок,
- сир твердий - 100-150 грам,
- маслини.

Приготування:

1. Курячу грудку відварити - дрібно порізати.
2. Гриби і цибулю нарізувати кубиками, обсмажити на рослинній олії, з додаванням вершкового масла.
3. Яйця відварити, порізати кубиками.
4. Викласти шарами: куряча грудка - сметана-грибы, обсмажені з цибулею, - сметана - варені яйця- сметана.
5. Прикраса згори: помідори- дрібно порізані, огірки - соломкою +кріп, сир - на терці, маслини. 

Немає коментарів:

Дописати коментар