Курка маринована в кефірі, запечена з картоплею з травами і часником
інгредієнти:
- кефір
- Курячі стегна
- картопля
- трави
- Сіль, перець
- часник
- томати
Приготування:
В першу чергу робимо маринад. Дрібно ріжемо часник, додаємо його в кефір, солимо, додаємо перець і трави. Стегна маринуємо в плині хвилин 20-25. Картоплю чистимо, ріжемо часточками. Укладаємо його у форму для запікання, додаємо оливкова олія, сіль, перець, трави. Зубчики часнику розчавити ребром ножа і укласти на картоплю. Томати черрі ріжемо на 4 частини і теж викладаємо у форму. Зверху на картоплю викладаємо курку і заливаємо залишками маринаду. Запікаємо в духовці при 200 градусах близько 40 хвилин.
Дуже просто і дуже смачно!
Немає коментарів:
Дописати коментар