Translate

2012/12/19

Сніданок в картопляних човниках


Сніданок в картопляних човниках

інгредієнти:
2 великих картоплини, запекти в мундирі
1 столова ложка вершкового масла
2 яйця
2-3 смужки бекону / шинки, обсмажити і дрібно нарізати
зелена цибуля, нарізати дрібно для посипання
3 столові ложки тертого сиру
петрушка, кріп, базилік і інша зелень за смаком

Приготування:
1. Духовку нагрійте до 175 градусів. Акуратно зріжте капелюшки з кожної картоплини, ложкою вискобліть м'якоть і викладіть її в миску.

2. У кожен човник покладіть по 1/2 столової ложки олії.
3. У кожну викладіть по столовій ложці тертого сиру.
4. Розділіть нарізану зелену цибулю, бекон між картоплинами.
5. Присипте зеленню за смаком.
6. Розбийте зверху яйце.
7. Посоліть і поперчіть.
8. Присипте додатково сиром і беконом.
9. Випікайте на деку в духовці близько 25 хвилин поки білки не схопляться.
10.Достаньте з духовки і додатково присипте зеленню.







Немає коментарів:

Дописати коментар