Translate

2012/12/19

Глазуровані сирки


Глазуровані сирки

інгредієнти:
- 250 гр. чорного шоколаду (не менше 70% какао)
- 200 гр. сиру знежиреного
- 50 гр. вершкового масла
- 50 гр. цукрової пудри
- 1 ч.л. ванільного цукру
- Силіконова форма (не дуже глибока).

Приготування:

1. Розтопити шоколад на паровій бані.

2. Пензликом промазати форму шоколадом (стінки і дно) і поставити в морозилку на 5 хвилин. 3.Обязательно промажте дно ретельніше і шар зробіть потолще, так буде потім легше виймати сирки з форм.
4. Потім знову промажте шоколадом форми і знову відправте в морозилку хвилин на 5
5. У цей час можна приготувати сирну начинку. Для цього вершкове масло натріть на дрібній тертці.
6. Потім сир, вершкове масло, цукрову пудру і ванільний цукор збийте до однорідної маси. За бажанням додайте горіхи, сухофрукти, родзинки, цукати або чорнослив, порізаний шматочками.
7. Потім потрібно викласти нашу начинку в форми і залити зверху залишками розтопленого шоколаду. Знову ставите у морозильник, але вже 10 хвилин.


Немає коментарів:

Дописати коментар