М'ясні кульки для пасти
інгредієнти:
Панірувальні сухарі - 110 г
Молоко - ½ склянки
Яловичий фарш - 1 кг
Тертий пармезан - ¾ склянки
2 великих яйця, збити
Петрушка, рубана - 1/3 склянки
Морська сіль - 1 чайна ложка
мелений перець
Для соусу:
Томати у власному соку - 790 г
Великий зубчик часнику, видавити
Вершкове масло - 4 столові ложки
Морська сіль - ½ чайної ложки або по смаку
Приготування:
Всі інгредієнти для соусу викладіть у велику Сковороду і доведіть до кипіння на середньому вогні. Довівши до кипіння, зменшіть вогонь і залишіть готуватися на 45 хвилин без кришки, періодично помішуючи.
Нагрійте духовку до 175 градусів. Панірувальні сухарі викладіть у велику миску і залийте молоком. Перемішайте і залиште розмокати на 10 хвилин.
Потім додайте інші інгредієнти для кульок до розмоклу сухарів і замісіть фарш руками до однорідної маси.
Зліпити невеликі кульки і викладіть їх на деко. Випікайте близько 20 хвилин, а потім перекладіть їх в сковороду з соусом. Поставте на вогонь гаситися кульки в соусі на 10-15 хвилин. Подавайте з пастою під шаром тертого сиру.
Немає коментарів:
Дописати коментар