Translate

2012/12/18

Відкритий м'ясний пиріг!

Відкритий м'ясний пиріг!

Пиріг просто захоплення! ніжне картопляне тісто і багато-багато соковитої й ароматною начинки раджу спробувати! Пиріг смачний і гарячий і холодний!

Інгредієнти:

Для тіста:
200 гр. картоплі,
200гр. борошна,
1 яйце,
50гр. вершкового масла,

сіль.

Для начинки:
500гр. свинини (або фаршу),
2 болгарських перцю,
1 помідор,
2 невеликі цибулини,,
100 мл. жирних вершків (33-38%),
100 мл. молока,
2 невеликих яйця (в заливку)
2 ст.л. томатної пасти,
сіль, перець,
трохи тертого сиру.

Приготування:

Картопля дрібно нарізати і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім воду злити, картопля розім'яти. Додати яйце, масло, гарненько перемішати. Всипати борошно і замісити тісто. Викладаємо його в роз'ємну форму, роблячи бортики
відправляємо в морозилку поки готується начинка. Перець нарізаємо не крупно, злегка обсмажуємо. Цибулю подрібнюємо, обсмажуємо на окремій сковороді, додаємо м'ясо, нарізане дрібними кубиками, обсмажуємо майже до готовності, солимо.

Додаємо перець і дрібно нарізаний помідор, викладаємо начинку на тісто. змішуємо вершки, молоко і томатну пасту. Додаємо яйце, злегка збиваємо. Солимо, перчимо. Поливаємо начинку пирога
випікаємо 40 хвилин при температурі 200С. За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.


1 коментар:

  1. Анонім17.08.14, 20:06

    Вийшло смачно, але тісто наче не пропеклося, було таке картопляно-гливке. Може, не дотримала достатньо в морозилці.

    ВідповістиВидалити