Відкритий м'ясний пиріг!
Пиріг просто захоплення! ніжне картопляне тісто і багато-багато соковитої й ароматною начинки раджу спробувати! Пиріг смачний і гарячий і холодний!
Інгредієнти:
Для тіста:
200 гр. картоплі,
200гр. борошна,
1 яйце,
50гр. вершкового масла,
сіль.
Для начинки:
500гр. свинини (або фаршу),
2 болгарських перцю,
1 помідор,
2 невеликі цибулини,,
100 мл. жирних вершків (33-38%),
100 мл. молока,
2 невеликих яйця (в заливку)
2 ст.л. томатної пасти,
сіль, перець,
трохи тертого сиру.
Приготування:
Картопля дрібно нарізати і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім воду злити, картопля розім'яти. Додати яйце, масло, гарненько перемішати. Всипати борошно і замісити тісто. Викладаємо його в роз'ємну форму, роблячи бортики
відправляємо в морозилку поки готується начинка. Перець нарізаємо не крупно, злегка обсмажуємо. Цибулю подрібнюємо, обсмажуємо на окремій сковороді, додаємо м'ясо, нарізане дрібними кубиками, обсмажуємо майже до готовності, солимо.
Додаємо перець і дрібно нарізаний помідор, викладаємо начинку на тісто. змішуємо вершки, молоко і томатну пасту. Додаємо яйце, злегка збиваємо. Солимо, перчимо. Поливаємо начинку пирога
випікаємо 40 хвилин при температурі 200С. За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.
Пиріг просто захоплення! ніжне картопляне тісто і багато-багато соковитої й ароматною начинки раджу спробувати! Пиріг смачний і гарячий і холодний!
Інгредієнти:
Для тіста:
200 гр. картоплі,
200гр. борошна,
1 яйце,
50гр. вершкового масла,
сіль.
Для начинки:
500гр. свинини (або фаршу),
2 болгарських перцю,
1 помідор,
2 невеликі цибулини,,
100 мл. жирних вершків (33-38%),
100 мл. молока,
2 невеликих яйця (в заливку)
2 ст.л. томатної пасти,
сіль, перець,
трохи тертого сиру.
Приготування:
Картопля дрібно нарізати і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім воду злити, картопля розім'яти. Додати яйце, масло, гарненько перемішати. Всипати борошно і замісити тісто. Викладаємо його в роз'ємну форму, роблячи бортики
відправляємо в морозилку поки готується начинка. Перець нарізаємо не крупно, злегка обсмажуємо. Цибулю подрібнюємо, обсмажуємо на окремій сковороді, додаємо м'ясо, нарізане дрібними кубиками, обсмажуємо майже до готовності, солимо.
Додаємо перець і дрібно нарізаний помідор, викладаємо начинку на тісто. змішуємо вершки, молоко і томатну пасту. Додаємо яйце, злегка збиваємо. Солимо, перчимо. Поливаємо начинку пирога
випікаємо 40 хвилин при температурі 200С. За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.
Вийшло смачно, але тісто наче не пропеклося, було таке картопляно-гливке. Може, не дотримала достатньо в морозилці.
ВідповістиВидалити