Торт "Панчо"
інгредієнти:
6 коржів бісквіту шоколадного
1 банка ананасів
150 г волоських горіхів
500 г сметани
2 ст.л.лімонного соку
1 склянка цукру
150 г шоколаду
Приготування:
1. Один корж, залишаємо цілком, інші розрізаємо на ваш розсуд
2. Сметану збити з цукром, додати лимонну кислоту.
Повинна вийти густа маса (але якщо вийде рідкуватий, не переживайте крем все одно застигає). Ананаси і горіхи дрібно порізати.
3. Цілий корж укладаємо на блюдо, змащуємо кремом посипаємо ананасом
і горіхами.
4. Кожен шматочок змащуємо кремом і укладаємо гіркою, кожен шар
5. Не забувайте посипати ананасом і горіхами. Шоколад розтопити на водяній бані і полити гірку
Немає коментарів:
Дописати коментар