Пиріг з м'ясом
1. Приготувати тісто, як на несолодке шарлотку, змішавши: 3 яйця, 1 склянка борошна, 1/2 склянки сметани або кефіру, 1/2 склянки майонезу, 1/2 ч. л. соди, не гасити, 1ч. л. солі. Має вийти густоти сметани.
2. Приготувати начинку: перекрутити на м'ясорубку відварне м'ясо, заправити підсмаженим до золотистого цибулею. Відокремлено порубати на кубики 3 відварних яйця.
3. Половину тіста вилити у форму, розкласти м'ясо, зверху - порізані яйця і залити другою половиною.
4. Випікати при температурі 200 ° C до зарум'янювання хв 30-40, встромляю паличку - якщо не прилипає, значить готове.
5. Якщо захотіти, щоб начинка відчувалася окремо можна злегка припекти нижній шар тіста, потім покласти начинку і залити верхньою шаром. У духовку на запікання.
Немає коментарів:
Дописати коментар