Translate

2012/12/14

Для новорічного столу смачненький салатик


Для новорічного столу смачненький салатик

Інгредієнти:
-Шампіньйони - 200г
-Шинка - 300г
-Філе індички - 300г
-Яйця - 4 шт.
-Огірки - 2-3 шт.
-Сир (твердий) - 150г
-Фісташки (смажені, очищені) - 70г
-Пучок кропу, листя салату
-Сіль, чорний мелений перець, рослинна олія, майонез



Приготування:
Філе індички вимити, обсушити, натерти сіллю і чорним меленим перцем, скропити рослинним маслом, обгорнути фольгою і запікати в нагрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин. Готове філе індички остудити, нарізати кубиками або соломкою.
Яйця відварити, охолодити очистити, натерти на дрібній тертці, фісташки подрібнити.
Печериці вимити, обсушити, нарізати пластинками, обсмажити на рослинному маслі 7-10 хвилин, посолити, охолодити.
Огірки вимити, обсушити, нарізати кубиками, шинку нарізати кубиками.
Сир натерти на дрібній тертці, кріп вимити, обсушити, дрібно нарізати.
Листя салату вимити, добре обсушити.
Салат викладати на блюдо шарами:
1. Листя салату (по колу)
2. Шинка, майонез
3. Гриби
4. Сир, майонез
5. Фісташки
6. Філе індички, майонез
7. Огірки (трохи посолити)
8. Яйця, майонез
Зверху салат посипати нарізаною зеленню кропу, прикрасити по своєму смаку (я прикрасила гілочками кропу, стрічками і трояндочкою з огірка і подрібненими фісташками), прибрати салат на годину в холодильник.
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар