Салат з руколою, помідорами і кукурудзою
інгредієнти:
Оливкова олія - ½ склянки 1 чайна ложка
Бальзамічний оцет - ¼ склянки
Свіжий базилік, нарубати - 3 столових ложки
2 помідори сорту "дамські пальчики", нарізати
Часник - 2 великих зубчика, видавити
Свіжий розмарин - ¾ чайної ложки, нарубати
2 качана кукурудзи
Рукола - 110 г
Помідори-чері - 235 г, розрізати навпіл
Кедрові горішки - ¼ склянки, обсмажити
тертий пармезан
Приготування:
Змішайте ½ склянки олії, оцет, базилік, нарізані "дамські пальчики", часник і розмарин. Додайте солі і перцю за смаком.
Нагрійте гриль. Натріть качани кукрузи 1 чайною ложкою масла, сіллю і перцем. Обсмажте в бройлері (близько 7 хвилин) до золотисто-коричневих цяток, періодично перевертаючи.
Остудіть і зніміть кукурудзу з качана. Викладіть їх у велику саланіцу разом з руколою, чері та горішками. Заправте приготовленим соусом, щоб все рівномірно перемішалося. Посоліть і поперчіть додатково. Присипте салат тертим пармезаном і подавайте.
Немає коментарів:
Дописати коментар