Translate

2013/03/18

Весняний салат


Інгредієнти на 6-8 порцій:
- Помідор 2-3 шт.
- Куряча грудка 500гр.
- Сир твердих сортів 150 гр.
- Червона квасоля - одна банка.
- Зелений салат.
- Сухарики.
- Для заправки можна взяти легкий майонез або сметану.

Приготування:



1. Помідор, салат дрібно нарізаємо. Сир тремо на тертці.

2. Курячу грудку обробляв, на дрібні шматочки і тушкуємо на слабкому вогні хвилин 20 до того поки вся рідина не википить, можна злегка обсмажити.

3. Змішуємо всі нарізані і готові інгредієнти, заправляємо майонезом (сметаною). Подаємо салат посипавши зверху сухариками. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар