Translate

2013/03/18

Італійський овочевий суп Мінестроне


Інгредієнти:
450 гр консервованої білої квасолі,
125 гр або 7 смужок бекону,
2 середніх картоплі,
3-4 стебла селери,
1 велика цибулина,
1 гострий перчик,
1 червоний солодкий перець,
1 кабачок,
125 гр стучковой квасолі,
1 чашка (250 мл) зеленого горошку, свіжого або замороженого,

2 великих помідора,
800 мл томатного соку або консервованих помідор без шкірки,
2 зубчики часнику,
12 листочків свіжого базиліка,
60 мл оливкової олії,
сіль,
свежмолотий чорний перець,
Пармезан або Швейцарський сир

Приготування:
1. Нарізаємо всі овочі кубиками. Гострий перчик чистимо від насіння, дрібно нарізаємо.
2. Ділимо овочі на дві суміші. Перша суміш: цибуля, селера, гострий перець.
3. Друга суміш: картопля, червоний солодкий перець, зелений горошок, стручкова квасоля, кабачок.
4. Нагріваємо в каструлі оливкову олію, додаємо бекон. Смажимо пару хвилин на середньому вогні, стежимо, щоб бекон не засмажити, а тільки розтопив жир.
5. Додаємо першу суміш. Видавлюємо туди часник. Тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин.
6. А поки чистимо помідори. Робимо хрестоподібні надрізи, заливаємо окропом, чекаємо хвилини 3.
7. Потім витягуємо з окропу, очищаємо від шкірки.
8. Перемелюємо помідори в блендері до повного пюре.
9. Добвляем помідори в каструлю, тушкуємо 5 хвилин.
10. У кого консервовані помідори - перемелюємо їх у блендері.
11. Додаємо томатний сік в каструлю. Варимо ще 5 хвилин. Все робимо на повільному вогні.
12. Додаємо Друга суміш. Варимо 5 хвилин.
13. Додаємо квасолю, варимо ще 5 хвилин
14. Доливаємо окропом повну каструлю. Солимо і перчимо. Варимо ще 10 хвилин. Даємо супу трохи покипіти. Вимикаємо. Суп готовий.
15. Дрібно нарізаємо листочки базиліка.
16. При подачі на стіл посипаємо листочками базиліку і сиром







 

Немає коментарів:

Дописати коментар