Translate

2013/03/18

Салат «Прага»


Інгредієнти:

Відварне філе курки - 350 г
Відварна морква - 1 штука
Свіжий огірок - 1 штука
Яйця, зварені круто - 3 штуки
Петрушка - 1 пучок
Французька гірчиця - 1 чайна ложка
Оливкова олія - 3 столові ложки

Приготування



• Куряче філе нарізаємо соломкою або розбираємо на волокна.

• Нарізаємо соломкою огірки.

• Нарізаємо зелень.

• Нарізаємо соломкою моркву.

• Нарізаємо яйця, залишивши один жовток, він нам ще знадобиться.

• Робимо заправку: жовток розтираємо, перемішуємо з гірчицею. В отриману масу додаємо масло і все ретельно перемішуємо.

• Далі змішуємо всі компоненти салату, додаємо заправку і ще раз все ретельно перемішуємо. Викладаємо в салатницю і подаємо до столу. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар