Інгредієнти:
Відварне філе курки - 350 г
Відварна морква - 1 штука
Свіжий огірок - 1 штука
Яйця, зварені круто - 3 штуки
Петрушка - 1 пучок
Французька гірчиця - 1 чайна ложка
Оливкова олія - 3 столові ложки
Приготування
• Куряче філе нарізаємо соломкою або розбираємо на волокна.
• Нарізаємо соломкою огірки.
• Нарізаємо зелень.
• Нарізаємо соломкою моркву.
• Нарізаємо яйця, залишивши один жовток, він нам ще знадобиться.
• Робимо заправку: жовток розтираємо, перемішуємо з гірчицею. В отриману масу додаємо масло і все ретельно перемішуємо.
• Далі змішуємо всі компоненти салату, додаємо заправку і ще раз все ретельно перемішуємо. Викладаємо в салатницю і подаємо до столу. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар