Translate

2013/03/18

Вишневий торт з кремом із сиру маскапоне


Інгредієнти:

Для бісквіта:
3 яйця,
150 гр. цукру,
150 гр. борошна.

крем:
вершки 33-35% 250 мл,
цукор 150 гр.,

сир маскарпоне 250 гр.

Начинка-свіжоморожена вишня 600 гр.
Приготування:

Бісквіт-яйця збити з цукром до повітряної піни, додати борошно. Випікати 15-20 хв. при 180 гр. Остудити, зверху викласти вишню.
Крем-вершки збити з цукром до повного його розчинення, додати сир, добре перемішати. Викласти на вишню, поставити в холод на 2-3 години. Прикрасити. Смачного!


 



Немає коментарів:

Дописати коментар