Translate

2013/03/18

Деруни з м'ясом


Інгредієнти:

- 3 великих картоплини
- 2 яйця
- 4 зубчики часнику
- 1 цибулина
- 4 столові ложки муки
- 100 г фаршу
- Чорний мелений перець
- куркума
- Сіль за смаком



Приготування:

Картопля, цибуля подрібнити до пюреподібних стану, це можна зробити як вручну на тертці, так і в комбайні, видавити в масу часник, додати яйця, борошно, сіль, спеції, все добре перемішати.

Фарш посолити, поперчити, все ретельно перемішати.

На добре розігріту сковороду налити рослинного масла, ложкою викласти картопляну суміш, зверху покласти невелику кількість фаршу, фарш рівномірно розподілити.

На м'ясо ще раз покласти невелику кількість картопляної суміші, після чого дерун перевернути на іншу сторону і смажити до готовності.

Готові деруни подавати гарячими. Смачного!




Немає коментарів:

Дописати коментар