Translate

2013/03/18

Перці фаршировані


Інгредієнти:

На 4 порції:
2 великих болгарських перчика,
грам 200-300 м'ясного фаршу,
1 помідор,
шматочок сиру для посипання, зелень.

Приготування:

Солодкі болгарські перці розрізаємо на дві половинки і очищаємо від насіння.
Начиняє половинки перцю підготовленим
як зазвичай м'ясним фаршем.
Помідор нарізаємо кружальцями і на кожен перчик поверх фаршу викладаємо кружечок помідора.
Рясно посипаємо тертим сиром.
Відправляємо в духовку. Запікаємо протягом 20-25 хвилин.
Готову страву посипаємо зеленню. На гарнір можна подати рис, молоду картопельку.
Смачного!




Немає коментарів:

Дописати коментар