Translate

2013/03/01

Перепілки в ромовому соусі


Ця вишукана страва неодмінно стане окрасою вашого столу, адже вона має вишуканий аромат, королівський вигляд та неперевершено пікантний смак.

Інгредієнти:

2 груші
кориця
4 перепілки
сіль
чорний перець
60 гр чорної смородини
60 мл рому
3 ст. л гірчиці
40 мл вершків


Спосіб приготування:

Розрізаємо груші навпіл та видаляємо серцевинки. За допомогою десертної ложки виймаємо усю м’якоть з кожної половинки груші, щоб утворилося місця для перепілок. Злегка посипаємо половинки груші корицею.
Перепілок витираємо ззовні і всередині насухо. Солимо та перчимо. Кладемо наших перепілок у половинки груш і кладемо їх у глибоку миску.
Посипаємо усе чорною смородиною та поливаємо ромом. Даємо настоятися близько 1 години.
Духовку розігріваємо до 220 С. Виймаємо груші з перепілками з миски. Перепілок витягуємо з половинок груші. Зливаємо залишки рому але нічого не виливаємо.
Перепілок фаршируємо однією чайною ложкою смородини та замащуємо їх гірчицею змішаною з вершками.
Знову кладемо перепілок у половинки груш, поливаємо усе залишками рому і ставимо у духовку на 30 хвилин.

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Другі страви, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних других страв!

Немає коментарів:

Дописати коментар