Ця вишукана страва неодмінно стане окрасою вашого столу, адже вона має вишуканий аромат, королівський вигляд та неперевершено пікантний смак.
Інгредієнти:
2 груші
кориця
4 перепілкикориця
сіль
чорний перець
60 гр чорної смородини
60 мл рому
3 ст. л гірчиці
40 мл вершків
Спосіб приготування:
Розрізаємо груші навпіл та видаляємо серцевинки. За допомогою десертної ложки виймаємо усю м’якоть з кожної половинки груші, щоб утворилося місця для перепілок. Злегка посипаємо половинки груші корицею.
Перепілок витираємо ззовні і всередині насухо. Солимо та перчимо. Кладемо наших перепілок у половинки груш і кладемо їх у глибоку миску.
Посипаємо усе чорною смородиною та поливаємо ромом. Даємо настоятися близько 1 години.
Духовку розігріваємо до 220 С. Виймаємо груші з перепілками з миски. Перепілок витягуємо з половинок груші. Зливаємо залишки рому але нічого не виливаємо.
Перепілок фаршируємо однією чайною ложкою смородини та замащуємо їх гірчицею змішаною з вершками.
Знову кладемо перепілок у половинки груш, поливаємо усе залишками рому і ставимо у духовку на 30 хвилин.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Другі страви, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних других страв!
Немає коментарів:
Дописати коментар