Весела назва, привабливий зовнішній вигляд і неповторний смак - ось тріо, яке приведе вас до успіху. А на чолі цієї ідилії простий та зрозумілий рецепт, який під силу навіть кулінарам-початківцям!
Інгредієнти:
Для тіста:
жовтки:3-шт;
жовтки:3-шт;
маргарин:250-г;
сметана:100-г;
сода:1-ч.л;
борошно:2,5-стак;
Для начинки:
білки:3-шт;
Для начинки:
білки:3-шт;
цукор:1-стак
Спосіб приготування:
1. Замісити тісто з перелічених продуктів. Розділити на 7-8 кульок. Скласти в посудину та поставити на пів години в морозильну камеру.
2. Приготувати начинку. Збити білки, щоб малювали, тобто після міксера слід не розпливався. Додати цукор і збити на пухку масу, котра б при перевертанні посуду не їхала.
3. Кульки тоненько розкачувати та розрізати на квадратики 5 на 5 см чи трохи більші.
4. В серединку кожного квадратику викласти чайною ложкою начинку. Звести краї та зєднати конвертиком.
5. Випікати в духовці при температурі 150 градусів протягом 50 хвилин. Печиво повинно піднятись та зарумянитись.
2. Приготувати начинку. Збити білки, щоб малювали, тобто після міксера слід не розпливався. Додати цукор і збити на пухку масу, котра б при перевертанні посуду не їхала.
3. Кульки тоненько розкачувати та розрізати на квадратики 5 на 5 см чи трохи більші.
4. В серединку кожного квадратику викласти чайною ложкою начинку. Звести краї та зєднати конвертиком.
5. Випікати в духовці при температурі 150 градусів протягом 50 хвилин. Печиво повинно піднятись та зарумянитись.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Печиво, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачного печива!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар