інгредієнти:
500 -800 г яловичини
1 головка цибулі
1 морква
1 яблуко
1 ст.л.мукі
0,5 склянки томатного соку
1 ч.л, діжонської гірчиці
сіль, перець за смаком
лавровий лист
1 зубок часнику
1 ч.л.сахара
Приготування:
Яловичину нарізати на кубики, обсмажити з оливковою олією на сковороді на сильному вогні.
Викласти в миску, присипати борошном.
На тій же сковороді обсмажити крупно нарізану цибулю і моркву.
З'єднати з м'ясом. Викласти в чашу мультиварки.
Яблуко очистити, нарізати на дрібні кубики, додати до м'яса.
З'єднати томатний сік з гірчицею, влити до м'яса, посолити, поперчити, додати лавровий лист, присипати цукром, не перемішувати.
Готувати на режимі тушкування 1:00.
За 10 хвилин до готовності додати роздавлений часник, перемішати.
Можна готувати просто в каструльці в тій же послідовності, але збільшити сік до 1 склянки, якщо википатиме, додати ГАРЯЧОЇ води.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Другі страви, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних других страв!
Немає коментарів:
Дописати коментар