Інгредієнти:
Яйце куряче 4 шт.
Сіль ¼ ч.л.
Вершкове масло 30 г
Пармська шинка 20 г
Рукола 10 г
Розбийте яйця в ємність, посоліть і трохи збийте вилкою, щоб була однорідна суміш.
Додайте в збиті яйця розтоплене масло і ще раз добре перемішайте.
Розігрійте сковороду на невеликому вогні і обережно вилийте туди половину суміші.
Решту використовуйте для другого рулету.
Готуйте все на маленькому вогні до тих пір, поки верх омлету не схопиться. Однак не пересушіть його.
Готувати потрібно до такого ступеню готовності, поки при невеликому нахилі сковороди почне трішки рухатися весь омлет, а не тільки рідкий верх.
Коли вже буде консистенція, вимкніть вогонь і далі дійте дуже швидко, щоб омлет не пересох. Викладіть начинку на край омлету.
Швидко згорніть лопаткою рулет і перекладіть його на тарілку.
Наріжте рулет навскоси та подавайте.
Немає коментарів:
Дописати коментар