Інгредієнти:
Буряк 800 г
Манна крупа 100 г
Яйце куряче 2 шт.
Рослинна олія 60 мл.
Сіль ½ ч.л.
Часник часточки 2 шт.
Спосіб приготування:
Зваріть або запечіть венігретний буряк до готовності, потім його очистіть від шкірки.
Буряк 800 г
Манна крупа 100 г
Яйце куряче 2 шт.
Рослинна олія 60 мл.
Сіль ½ ч.л.
Часник часточки 2 шт.
Спосіб приготування:
Зваріть або запечіть венігретний буряк до готовності, потім його очистіть від шкірки.
Натріть весь буряк на достатньо крупній тертці.
Посоліть, та додайте дрібно порізаний часник та вбийте яйця.
Додайте манку і ретельно перемішайте все. Залиште на 10 хвилин.
За допомогою звичайної ложки викладіть масу, що вийшла на розігріту сковорідку з рослинною олією і ложкою ж надайте потрібну форму котлеткам.
Смажте бурякові котлети з двох сторін на помірному вогні по кілька хвилини з кожного боку.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар