Translate

2013/02/25

Бурякові котлети


Бурякові котлети
Інгредієнти:
Буряк 800 г
Манна крупа 100 г
Яйце куряче 2 шт.
Рослинна олія 60 мл.
Сіль ½ ч.л.
Часник часточки 2 шт.

Спосіб приготування:
Зваріть або запечіть венігретний буряк до готовності, потім його очистіть від шкірки.

Бурякові котлети


Натріть весь буряк на достатньо крупній тертці.
Посоліть, та додайте дрібно порізаний часник та вбийте яйця.
Бурякові котлети


Додайте манку і ретельно перемішайте все. Залиште на 10 хвилин.
Бурякові котлети


За допомогою звичайної ложки викладіть масу, що вийшла на розігріту сковорідку з рослинною олією і ложкою ж надайте потрібну форму котлеткам.
Бурякові котлети


Смажте бурякові котлети з двох сторін на помірному вогні по кілька хвилини з кожного боку.
Бурякові котлети


Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар