Жульєн з грибами та шпинатом
Інгредієнти (на 4 порції):
300 гр. печериць
100 гр. білих грибів
500 гр. свіжого шпинату (або 200 гр. замороженого)
300 гр. сметани (15%)
1 ст. ложка рослинної олії
50 гр. сиру
1 часточка часнику
сіль, перець
Приготування:
1. Гриби промити і крупно нарізати. Шпинат промити, видалити стебла, листя нарізати соломкою. Заморожений шпинат слід розморозити, злити зайву рідину і подрібнити.
2. У сковороді розігріти олію, обсмажити гриби з дрібно нарізаним часником, додати шпинат, сметану, сіль, перець і тушкувати 5 хвилин
3. Розкласти по формах грибну суміш, зверху посипати натертим сиром і запікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин. Подавати гарячим.
З грибів використовувала лисички й опеньки. Зазвичай при приготуванні жульєну додаю сир і в грибну суміш і перемішую, а потім посипаю ще й зверху.
Така кількість продуктів я не використовувала, інакше жюльен став би не тільки закускою, але і основною стравою, так як він дуже ситний, готувала, дотримуючись пропорцій.
Автор рецепту - elena-fialka
Немає коментарів:
Дописати коментар